Inloggedeelte

Hier kan u als dealer en/of als eindklant inloggen op ons systeem om prijzen en product updates terug te vinden...

Login dealers

Login Form

 

Login eindklanten

Login Form

 Producten

CLS biedt u meer hoge kwaliteit LED verlichtingsproducten dan welke andere fabrikant ter wereld. Onze product portfolio is onder te verdelen in de volgende segmenten:

1. BUITEN VERLICHTING
Dit is een productlijn die geschikt is voor de meest uiteenlopende toepassingen. In deze lijn vindt u producten die geschikt zijn voor de façade verlichting van gebouwen, stadsverfraaiing- en landschapsprojecten. De producten zijn beschikbaar in zowel één kleur als de RGB variant.

2. ALGEMENE VERLICHTING
Wereldwijd vinden klanten steeds nieuwe toepassingen voor deze productgroep. De producten uit deze categorie zijn te vinden in winkels, hotels, musea, cruise schepen etc.

3. DECORATIEVE VERLICHTING
Uw verbeelding is de enige beperking voor het gebruik van deze productgroep. CLS biedt een complete productlijn die terug te vinden is in duizenden bars, pubs, pretparken, bowling centra, TV shows en theaters. Het grootste deel van onze producten wordt via de DMX control bestuurd zodat u uw eigen sfeer kunt creëren.

4. VEILIGIGHEIDSVERLICHTING
Onze veiligheidsverlichting is voornamelijk gericht op trappen en het markeren van hoogteverschillen in publieke ruimtes zoals bioscopen, theaters, TV studio’s, casino’s en cruise schepen.

5. PODIUM VERLICHTING
Een productlijn speciaal voor live evenementen en shows.

6. VIDEO SCHERMEN
LED video schermen voor diverse toepassingen zoals live evenementen, TV shows en clubs, maar ook zeer geschikt voor adverteren. De LED video schermen zijn er in zowel indoor als outdoor versies.

7. CONTROLLERS EN DRIVERS
Met meer dan 300 verschillende LED producten is het duidelijk dat CLS een grote verscheidenheid aan controllers, drivers en dimmers biedt.

CLS gebruikt uitsluitend zorgvuldig geselecteerde (binned) Luxeon LEDs voor de high power LED verlichtingsproducten. Het belang hiervan kan niet genoeg benadrukt worden! Het is de enige garantie dat al onze producten een uniforme kleur reproductie geven. Fabrikanten uit China besteden hier nauwelijks aandacht aan, wat tot gevolg heeft dat elke productie batch verschillend zal zijn. Voor 12V en 24V Volt producten gebruiken we alleen de beste kwaliteit LEDs. CLS besteedt veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van de producten en zorgt ervoor dat ze eenvoudig te installeren zijn. Met een drievoudig kwaliteitscontrolesysteem, garanderen wij dat de aankoop van CLS producten garant staat voor een winstgevende en lange termijn investering.

CLS heeft honderden installaties wereldwijd gerealiseerd. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen bij onze product portfolio en kunnen u verzekeren dat ook u het juiste CLS product zult vinden voor uw LED verlichtingswens.