Inloggedeelte

Hier kan u als dealer en/of als eindklant inloggen op ons systeem om prijzen en product updates terug te vinden...

Login dealers

Login Form

 

Login eindklanten

Login Form

 Profiel

DCP electronics werd opgestart in 1989 als een firma die verkoop en service deed van radio , tv , huishoudelektro en elektriciteitswerken . Reeds na kort tijd werd de focus verlegd naar inrichting van horeca zaken en dit op niveau van klank, licht , video en elektriciteitswerken .

In 2001 werd de firma omgevormd tot vennootschap en werd DCP bvba gevormd . Enkele jaren later kwam de eerste led verlichting op de markt . De eerste led verlichting werd hoofdzakelijk toegepast in horeca zaken daar deze verlichting ons in staat stelde om ruimtes vrij eenvoudig te doen veranderen van kleur .

Kort daarop kwamen wij in contact met CLS Creative Lighting Solutions . Dit Nederlandse bedrijf was een spin-off van een entertainmentleverancier en horeca inrichter . Sindsdien verdelen wij CLS voor België .

Daar de leds steeds meer licht geven is het intussen mogelijk om volledige woningen , burelen alsook winkels te voorzien van energiezuinige verlichting . Het gevolg is natuurlijk dat wij ons steeds meer en meer begeven in de richting van bedrijven en particulieren .

Daarenboven vinden steeds meer en meer installateurs hun weg naar onze kwalitatieve doch betaalbare led verlichting . U wenst onze verlichting te verdelen ? Neem dan contact op met ons op via de contactpagina .

Naast de verkoop bieden wij ook een service . Indien er dan al eens een probleem is , lossen wij dit zo vlug mogelijk op .

Onze missie is dan ook " Het adviseren , ontwerpen en realiseren van uw verlichtingsproject met CLS ledproducten "

LED's DCP light up your project !